Binnensferen.

Sfeer omhult ons overal. Thuis, op het werk en als we recreëren. Een simpele wandeling in het bos is ontspannend, toch zal het ene bos meer aanspreken dan het andere.

Sfeer is dus volledig persoonlijk en daarmee vertelt de omgeving iets over onszelf.

Afhankelijk van de locatie , kantoor of woonkamer, moet sfeer aansluiten bij de functie van de ruimte.

QimArt bied hierin de helpende hand. Ruimtes kunnen dusdanig worden voorzien van sfeer dat de beleving en functionaliteit toeneemt zonder dat dit betekend dat ergens op moet worden ingeleverd. Functionaliteit en beleving geven ook het gevoel van comfort, En comfort in schoonheid is luxe.

Binnen QimArt volgen we geen trends. We gaan voor tijdloos en volledig aansluitend op persoonlijke en functionele wensen. De mooiste materialen gecombineerd brengen luxe en comfort, het liefst in het ultiemeImpressie 

Hieronder een kleine impressie van een lopend project. Een landhuis uit 1917 is volledig gerenoveerd van binnen.

Een ruime (70m2) woonkeuken met als basis een groot eiland in een betonlook met zwart, een erg aanwezig object. Deze harde en industriële materialen en kleuren vragen om een tegenhanger wanneer de ruimte een warmere uitstraling wenst. Combinaties met hout en koper doen dit. Wanneer de muren voorzien worden van een kleur die zowel grijs als groen oogt hebben we pallet vanuit waar we verder kunnen werken.

Strak & modern, gecombineerd met aardetinten.

Hieronder een aantal foto's.

Een badkamer, royaal voorzien van een 2-persoons bad, nodigt nog meer uit goed voor jezelf te zorgen en te ontspannen als alles aanwezig is. Ook hier is weer een prachtige combi gemaakt in kleur en materialen! Prachtige mooie bronzen kranen, roest-tegels op de vloer en mooie grote lichte wandtegels. Belangrijk aspect: alle voegen laten aansluiten, dit geeft rust. Handdoeken die klaar liggen, en een kaars met heerlijk badproducten nodigen uit tot een wellness moment.


De comfort van luxe is de luxe van comfort.